Sınava Girecek Öğrenciler Dualarla Uğurlandı

Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavına  girecek olan  öğrencilerin yol ücretleri Sungurlu Belediyesi tarafından karşılandı. Üniversite sınavına girecek öğrencilerimizi Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Yılmaz uğurladı. Başkanımız öğrencilere ‘’Belediye olarak her zaman yanınızda olacağız. Hepinize başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun.’’ dedi.

Sınava girecek öğrenciler dualarla uğurlandı. Öğrencilere belediye personelleri tarafından çikolata ve su ikramı yapıldı. Eğitim hayatlarında önemli bir dönüm noktası olan Yükseköğretim  Kurumları Sınavı’na giriş esnasında sıkıntı yaşamamaları için öğrencilerin sınav yerlerine kadar araçlarla ulaştırılmaları sağlandı.

Önceki 2018 Yılı Temmuz Ayı Belediye Meclis Toplantı Gündemi